Меню
Кошница

СТЕЛКИ • КОЗМЕТИКА • АКСЕСОАРИ

Марка: Shoeboy's
MULTI CLEAN Четка-пяна за почистване 75 мл. Висококачествен препарат за почистване на всички видове кожа и текстил. Особено подходящ за маратонки. Четката се навлажнява и препаратът се разпенва директно върху повърхноста на обувката с леки въртеливи движения. Мръсната пяна се забърсва с мека кърпа и..
13,00 лв.
Марка: Shoeboy's
COMBI BRUSH - Четка за почистване на велур и набук. Грубата страна премахва упоритите мръсотия и петна от необработени кожи, а меката страна разрошва косъма. За постигане на оптимален ефект и предпазване на тъканите, третирайте с финес и при нужда упражнявайте много лек натиск. Да се пази от деца...
10,00 лв.
Марка: BERGAL
EASY TEC-Подложката от гел и кадифен микрофибър придава на обувките с висок ток перфектни форма и стабилност. Осигурява приятно усещане и сигурност. Финият й профил я прави подходяща и за отворени обувки.36-42..
20,00 лв.
Марка: BERGAL
LEATHER ACTIVE-Естествена кожена стелка с активен въглен, обогатена с латекс, подходяща за запълване на допълнителното пространство в обувката. Абсорбира влагата, намалява болките в краката и премахва миризмата. Също така е идеална за защита на повърхността на ходилото в обувката.36-48..
15,00 лв.
Марка: BERGAL
ACTIVATED CARBON-Възможно най-добрата технология за премахване на миризмата в обувката. Използва активен въглен, за да поглъща миризмата и влагата и да запазва краката свежи. ниверсален размер 36-46. Изрязва се спрямо нуждите...
10,00 лв.
Марка: Shoeboy's
VELOUR NUBUCK CARE Боя за необработени кожи (велур, набук), текстили и високотехнологични текс-материали без разтворители. Третира, импрегнира и освежава цвета. Предлага се в бутилка от 75 мл. с гъба за нанасяне.Цветове:безцветен,черен,червен,зелен,розав,бежово-сив(таупе),кафяв,тъмно кафяв,син,тъмно..
10,00 лв.
Марка: Shoeboy's
SHOE STRETCH Спрей за разширяване 125 мл. Високотехнологичен препарат, който омекотява кожата и спомага за по-бързото оформяне на обувката по ходилото . Оставя свеж аромат. Запалим. Да се пази от деца...
15,00 лв.
Марка: Shoeboy's
VELOUR NUBUCK CARE Спрей за велур и набук с импрегниращ и освежаващ цвета ефект. Финият диспенсър гарантира качествено разпръскване на съдържанието. Продукт от най-висок клас във флакон от 200 мл. Цветове:безцветен,черен,син,светло кафяв и тъмно кафяв.Запалим. Да се пази от деца...
15,00 лв.
Марка: BERGAL
X-TREME-Екстремна шок защита, екстремна здравина, екстремна лекота. Тази анатомична стъпална подложка е невероятно удобна за носене, с изключителна шок защита, осигуряваща на краката  перфектна поддръжка. Оптимизираното налягане се разпространява по цялото ходило, благодарение на допълнителните..
59,00 лв.
Марка: BERGAL
SPORT-Лека и здрава - идеална за спорт и отдих. Тази стъпална подложка дава на крака идеална подкрепа, оптимизира налягането,като го разпространява по цялата повърхност. Абсорбира влагата и намалява  миризмата. Теглото и здравината й я правят идеална за спорт и свободното време. Спортна многофу..
15,00 лв.
Марка: Shoeboy's
COMBI CARE FOAM -Пяна за почистване 200 мл. Висококачествен препарат за почистване на всички видове кожа и текстил. Нанася се върху замърсената повърхност с мека гъба или кърпа. След като поеме мръсотията се премахва отново с (навлажнено) парцалче от мека материя. Да се пази от деца...
15,00 лв.
Марка: Shoeboy's
Препарат за поддръжка на лачена и ефектна кожа.150мл...
15,00 лв.
Марка: BERGAL
ORTHO SUPPORT-Кожена подложка за надлъжния свод.Перфектно пасва на всяка обувка допълвайки подкрепата за надлъжния свод.Размери-35-46..
15,00 лв.
Марка: Shoeboy's
INSOLE PAD TEAR-SHAPE(PELOTTE) „СЪЛЗА”-от естествена кожа. Подложка изработена от латекс пяна и естествена кожа.Тя подкрепя напречния свод, облекчава болката, предотвратява задълбочаване на проблемите и дава комфорт при ходене. Самозалепваща.Размери-1,2,3,4..
10,00 лв.
Марка: BERGAL
Гъвкава подкрепа за крака. Тази стелка ще помогне на краката да се чувстват комфортно навсякъде, независимо от обстоятелствата. Възглавничката на стелката облекчава болките, причинени от падналия напречен свод, и предотвратява появата му. Гъвкавата подложка от вътрешната страна дава допълнителн..
30,00 лв.
Марка: BERGAL
SOFT LUXUS-Комфорт от естествена кожа и активен въглен (филтър). Осигурява оптимален комфорт при висока натовареност. Стъпалната подложка подкрепя ефективно надлъжните и напречни арки на крака, стабилизира петата и стимулира кръвообръщението. Естествената кожа и активният въглен премахват влагата и ..
59,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 36 резултата (3 страници)